Produkter for ferske svamp (4)

Friske Bianchetto-trøfler (Tuber Borchii Vitt) - Friske Bianchetto-trøfler

Friske Bianchetto-trøfler (Tuber Borchii Vitt) - Friske Bianchetto-trøfler

Art: Tuber Borchii Vittadini Allsidig tar Bianchetto samme rolle som den hvite trøffelen. Den sterke smaken og aromaen kan brukes til å følge nesten enhver rett med saus. Sesong: Midtvinters til vår, omtrent fra januar til april.
Friske Vinter Svarte Trøfler (Tuber Melanosporum) - Friske Vinter Svarte Trøfler

Friske Vinter Svarte Trøfler (Tuber Melanosporum) - Friske Vinter Svarte Trøfler

Den svarte vintertrøffelen (Tuber Melanosporum) er kjent over hele verden som "Perigord"-trøfler, eller i Italia som "Nero Pregiato", og regnes som kongen av de svarte trøflene. Den har vanligvis en rund form, men kan også være uregelmessig eller lobulert, og når normalt en størrelse på opptil 10 cm (3,9 tommer). Den kjennetegnes av små pyramideformede topper og en svart-brun hud; kjøttet til den vinter svarte trøffelen er først hvitt, deretter mørkt. Den er gjennomtrengt av hvite årer som blir brune med alderen.
SVART TRØFFEL KOKKENS MIDDAGSKIT – Fersk Svart - SVART TRØFFEL

SVART TRØFFEL KOKKENS MIDDAGSKIT – Fersk Svart - SVART TRØFFEL

Trøfler dyrkes ofte på spesifikke steder for bedre å møte den høye etterspørselen. Imidlertid, med noen typer trøfler, er ikke dyrking og farming et alternativ, og leverandører må stole på ville kilder til trøfler.
Fersk Burgunder Svart Trøffel (Tuber Uncinatum) - Fersk Burgunder Svart Trøffel

Fersk Burgunder Svart Trøffel (Tuber Uncinatum) - Fersk Burgunder Svart Trøffel

Burgundertrøffelen, også kjent som høsttrøffelen, høstes i Frankrike, Spania, Italia og i noen østeuropeiske land, som Bulgaria. Den har en litt mer intens aroma og sterkere karakter enn sin fetter, sommertrøffelen. I begynnelsen har den en bitter smak, men dette gir vei til mer subtile smaker av hasselnøtt og sopp.